Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

KIA EV6

KIA EV6
KIA EV6

Opis vozila

Kia EV6: revolucionarno električno vozilo koje redefiniše koncept održive mobilnosti. Sa svojim futurističkim dizajnom,najsavremenijom tehnologijom i električnim pogonom visokih performansi, EV6 nudi uzbudljivo iskustvo vožnje koje je i ekološki prihvatljivo i uzbudljivo.

Kia EV6 iz 2024. ima futuristički i aerodinamičan dizajn koji ga izdvaja od tradicionalnih vozila. Njegova elegantna silueta, izvajane linije karoserije i smela prednja rešetka stvaraju dinamičan i futuristički izgled. Jedinstveni elementi dizajna EV6, kao što su prepoznatljiv LED svetlosni potpis i dostupne opcije dvobojne boje, čine ga da se ističe na putu i ​​privlači pažnju gde god da krene.

Napajan baterijom velikog kapaciteta i efikasnim električnim motorom, Kia EV6 pruža uzbudljive performanse sa nultom emisijom. Električni pogonski agregat nudi trenutni obrtni moment za brzo ubrzanje, čineći gradsku vožnju bez napora, a krstarenje autoputem prijatnim.

Kombinujući revolucionarni dizajn, naprednu tehnologiju i električni pogon visokih performansi, EV6 nudi održivo i uzbudljivo iskustvo vožnje za moderne vozače. Otkrijte Kia EV6 i poboljšajte svoje iskustvo vožnje sa električnim vozilom koje je dizajnirano da impresionira.