Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

Hyundai Santa Fe

Hyundai Santa Fe
Hyundai Santa Fe

Opis vozila

Hyundai Santa Fe je popularni SUV koji kombinuje prostranost, udobnost i performanse. Treća generacija ovog modela, Santa Fe , predstavlja unapređenu verziju sa modernijim dizajnom i naprednim karakteristikama.

Spoljašnjost Santa Fe  je privlačna i dinamična, sa fluidnim linijama i agresivnijim prednjim delom. Unutrašnjost pruža obilje prostora i komfora za putnike, sa premium materijalima i visokokvalitetnom završnom obradom. U zavisnosti od konfiguracije, Santa Fe  može da pruži dovoljno mesta za pet ili sedam putnika.

Što se tiče performansi, Santa Fe nudi različite opcije motora, uključujući benzinske i dizel varijante, kao i hibridne ili plug-in hibridne pogonske sisteme. Sve ove opcije obezbeđuju efikasnu vožnju uz dovoljno snage za svakodnevnu upotrebu ili avanture van grada.

Opremljen naprednim tehnološkim karakteristikama, poput infotainment sistema sa ekranima osetljivim na dodir, sistema za asistenciju u vožnji i bezbednosnih funkcija, Santa Fe  pruža udobnost, sigurnost i zabavu tokom vožnje.

Ukratko, Hyundai Santa Fe  je svestran, moderno dizajniran SUV koji kombinuje prostor, udobnost, performanse i tehnološke inovacije kako bi zadovoljio potrebe različitih vrsta vozača.