Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

Hyundai KONA

Hyundai KONA
Hyundai KONA

Opis vozila

Potpuno nova KONA donosi osvežavajući dizajn, vrhunske performanse i obilje modernih tehnoloških karakteristika u kompaktnom SUV paketu. Sa oštrim linijama i dinamičnim izgledom, ova nova KONA ističe se na putu.

Unutrašnjost je prostrana i dobro osmišljena, pružajući udobnost i praktičnost za vozača i putnike. Kvalitet materijala i završna obrada su na visokom nivou, što dodatno poboljšava doživljaj vožnje.

Što se tiče performansi, nova KONA dolazi sa različitim opcijama motora, uključujući efikasne benzinske i dizel varijante, kao i hibridne pogonske sisteme za one koji teže većoj efikasnosti goriva. Osim toga, precizno podešeno ogibljenje i upravljanje omogućavaju živahnu vožnju i dobro ponašanje u krivinama.

Kada su u pitanju tehnološke karakteristike, nova KONA je opremljena naprednim infotainment sistemom sa intuitivnim kontrolama, povezivanjem sa pametnim telefonima i bezbrojnim funkcijama za zabavu i praktičnost. Dodatno, bezbednosni sistemi poput sistema za pomoć u vožnji pružaju dodatnu sigurnost na putu.

Ukratko, potpuno nova KONA je savremeni i svestrani SUV koji kombinuje stil, performanse i tehnološke inovacije kako bi zadovoljio potrebe savremenih vozača.