Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

Hyundai i10

Hyundai i10
Hyundai i10

Opis vozila

U životu male stvari prave veliku razliku. Kao i i10. Sa svojim unapređenim, izražajnim dizajnom i ogromnim izborom najsavremenije tehnologije, ovaj pametan moderan gradski auto vam pruža fleksibilnost da živite po svojim pravilima.

Gradske ulice mogu biti ponekad tesne. Svideće vam se ovaj pametan gradski auto i njegova neočekivana lakoća upravljanja kada je u pitanju navigacija u uskim raskrsnicama i uvlačenje na uska parking mesta. Iako je dugačak je samo 3,67 metara, a širok 1,68 metara, i10 kombinuje kompaktni eksterijer sa prostranim enterijerom i fleksibilnošću da živite veličanstveno.

Sve uglađene linije i snažni kontrasti u dizajnu modela i10 momentalno privlače pažnju. Nova LED dnevna svetla s prednje strane su integrisana u crnu široku rešetku. Unapređen dizajn izvajanih prednjih svetala ostavlja naglašen sportski utisak. A unutar stilizovane kabine novo ambijentalno osvetljenje, nova digitalna instrument tabla i najsavremenija multimedijalna tehnologija će vas oduševiti svojom jednostavnošću i modernim izgledom.  

Kao i svaki Hyundai automobil i i10 je proizveden prema najvišim mogućim standardima kvaliteta. Mi podržavamo taj kvalitet sa 5+2 godina garancije, tako da možete da uživate u svemu što volite u životu bez ikakve brige o svom autu. Uživajte u dodatnom spokoju koji vam pruža standard, najbolja garancija u industriji.