Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

Ford Ranger

Ford Ranger
Ford Ranger

Opis vozila

Ford Ranger: robustan i sposoban pikap kamion dizajniran da se uhvatiu koštac sa svakim izazovom, bilo da se radi o radnom mestu ili avanturi van puta. Svojim smelim dizajnom, moćnim performansama i naprednom tehnologijom, Ranger nastavlja da postavlja standard za kamione srednje veličine, nudeći svestranost, izdržljivost i pouzdanost za vozače koji zahtevaju više od svojih vozila.

Ford Ranger je napravljen da se nosi sa najtežim terenom sa samopouzdanjem, zahvaljujući dostupnim terenskim paketima i naprednom sistemu pogona na sva četiri točka

Iskusite snagu, sposobnost i svestranost Ford Rangera za 2024. Sa svojim robusnim dizajnom, naprednom tehnologijom i terenskim sposobnostima, Ranger je spreman da krene u svaku avanturu, bilo da je na poslu ili van utabanih staza. Otkrijte Ford Ranger i oslobodite svoj duh avanture sa ovim legendarnim kamionetom.