Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

Cupra Tavascan

Cupra Tavascan
Cupra Tavascan

Opis vozila

Cupra Tavascan: Glosevo sve-električno SUV koji spaja vrhunsku tehnologiju, uzbudljivu performanse i futuristički dizajn. Kao što je Cupra prvi u potpunosti električni SUV, Tavascan postavlja novu merilo za održivu pokretljivost bez ugrožavanja na balmark borbi omarki i sofisticiranosti.

2024. CupraTavascan ima futuristički i smeli dizajn koji privlači pažnju naput. On 2024 Cupra Tavascan naglašava ekološku vožnju svojim električnim električnim napajanjem nulte emisije. OdabiromTavascan-a možete smanjiti svoj otisak ugljenika i doprineti čistijoj i održivoj budućnosti bez žrtvovanja performansi ili udobnosti.

Ova sveelektrična SUV kombinuje inovativnu tehnologiju, održive performanse i futuristički dizajn da ponude vrhunsko iskustvo vožnje. Otkrijte Cupra Tavascan i prigrlite prednosti električne pokretljivosti dok uživate u komforu, stilu i praktičnosti da je Cura poznata.