Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

Cupra Leon Sportstourer

Cupra Leon Sportstourer
Cupra Leon Sportstourer

Opis vozila

Cupra Leon Sportstourer: Automobil visokog performansi koji kombinuje uzbudljivu dinamiku Cupra Leon kompakt sa praktičnošću i svestranošću vagona. Dizajniran za one koji zahtevaju dodatni prostor bez ugrožavanja stila i performansi, Cupra Leon Sportstourer nudi neusporedivo vozačko iskustvo umotano u praktični paket.

2024. godine CupraLeon Sportstourer naglašava efikasnost i ekološku vožnju. Napredna tehnologija motora i lagana konstrukcija doprinose nižim emisijama i poboljšanom ekonomičnoj ekonomičnoj ekonomičnosti, što je činilo ekološki svesni izbor za entuzijaste performanse.

Ovaj automobil sa visokim performansama dizajniran je da isporuči uzbudljivinsko iskustvo u vožnji dok nudi svestranost i udobnost potrebnu za svakodnevnu upotrebu. Otkrijte Cupra Leon Sportstourer i uzdižite svoje vozne iskustvo sa svojom jedinstvenom kombinacijom dinamičkih stilskih, naprednih funkcija i moćnih performansi