Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

Cupra Leon

Cupra Leon
Cupra Leon

Opis vozila

Cupra Leon ima smeli i atletski dizajn koji se ističe u segmentu hatchback-a. Njegova agresivna prednja fascija, oštri LED farovi i aerodinamičke linije stvaraju upadljiv vizuelni prisustvo. Označivi aluminijumske felne, sportski zadnji difuzor i potpisni bakreni akteri podvlače svoje performanse akreditiva, što je odmah prepoznatljivo kao član porodice Cupra.

Cupra Leon takođe naglašava efikasnost i ekološku vožnju. Napredna tehnologija motora i lagana konstrukcija doprinose nižim emisijama i poboljšanom ekonomičnoj ekonomičnoj ekonomičnosti, što je činilo ekološki svesni izbor za entuzijaste performanse.

Doživite savršen spoj Sportness, tehnologije i praktičnosti sa 2024. Cupra Leon. Ovaj hatchback visokih performansi dizajniran je da isporuči uzbudljivu vožnju tokom nudeći svestranost i udobnost potrebne za svakodnevnu upotrebu. Otkrijte Cupra Leon i uzdižite svoje iskustvo u vožnji sa jedinstvenom kombinacijom dinamičkih stilskih, naprednih funkcija i moćnih performansi.