Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

Cupra Formentor

Cupra Formentor
Cupra Formentor

Opis vozila

Cupra formentor: Kompaktni SUV orijentisan na performanse koji kombinuje dinamičku stilsku, napredna tehnologija i uzbudljive performanse. Kao vodeći model brenda Cupra, zamjenik je dizajniran da isporuči neusporedivo voskozno iskustvo, mešajući sportsku praktičnost sa modernim upravljačkim programima.

Cupra formentor od 2024. godine ima smeli i atletski dizajn koji se ističe na putu. Njegove mišićne linije, agresivna prednja fasa i oštro LED farova stvaraju upečatljiv i dinamičan izgled. Sa svojim efikasnim motorima i dodatnim hibridnim opcijama, Cupra formentor naglašava ekološku vožnju. Niske emisije i smanjena potrošnja goriva čine je ekološki svesni izbor bez ugrožavanja na performansama ili stilu.

Doživite savršen spoj Sportness, tehnologije i praktičnosti sa centrom 2024. godine. Ovaj kompaktni SUV orijentisan na performanse dizajniran je da isporuči uzbudljivinsko iskustvo u vožnji dok nudi svestranost i udobnost potrebne za svakodnevnu upotrebu. Otkrijte Cupra formentor i povisite svoje vozačko iskustvo sa svojom jedinstvenom kombinacijom dinamičkih stilskih, naprednih funkcija i moćnih performansi.