Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

Cupra Born

Cupra Born
Cupra Born

Opis vozila

Cupra born: All-Electriel Cressback koji meša sportske performanse, vrhunsku tehnologiju i ekološku vožnju. Kao prvo potpuno električno vozilo iz Cupra, rođen je predstavlja posvećenost brenda održivosti i inovacijama tokom isporuke uzbudljive vožnje.

Cupra je rođena 2024. godine, ima smeli i dinamički dizajn koji se ističe na tržištu električnog vozila. Rođena 2024. godine rođena je naglašava ekološku vožnju svojim električnim električnim napajanjem nulte emisije. Odabirom rođenog, možete smanjiti svoj otisak ugljenika i doprineti čistijoj i održivoj budućnosti bez žrtvovanja performansi ili stila.

Ova sveopšte kompakt kombinuje inovativnu tehnologiju, sportske performanse i održivu vožnju da ponudi vrhunsko vođenje iskustva. Otkrijte rođenu Cupra i prigrlite prednosti električne pokretljivosti dok uživate u komforu, stilu i praktičnosti da je Cura poznata.