Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

Cupra Ateca

Cupra Ateca
Cupra Ateca

Opis vozila

Cupra Ateca: Kompaktni SUV visokih performansi koji spaja sportski dizajn, napredna tehnologija i robusne performanse. Dizajniran za vozače koji traže uzbuđenje bez žrtvovanja praktičnosti, Cupra Ateca nudi izuzetno iskustvo u vožnji sa svestranošću SUV-a.

Cupra Ateca ima sportski i agresivni dizajn koji se ističe u kompaktnom SUV segmentu. Njegova podebljana prednja rešetka, oštro LED farovi i aerodinamičke linije stvaraju dinamično i komandno prisustvo na putu. Dok se fokusirao na performanse, 2024. Cupra Ateca takođe naglašava efikasnost. Napredna tehnologija motora i lagana konstrukcija doprinose nižim emisijama i poboljšanom ekonomičnoj ekonomičnoj ekonomičnosti, što je činilo ekološki svesni izbor za entuzijaste performanse.

Ovaj kompaktni SUV visokih performansi dizajniran je da isporuči uzbudljivinsko iskustvo u vožnji dok nudi svestranost i udobnost potrebne za svakodnevnu upotrebu. Otkrijte Cupra Ateca i uzdižite svoje iskustvo u vožnji svojom jedinstvenom kombinacijom sportskog stila, naprednih funkcija i moćnih performansi.