Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

CITROËN C5 AIRCROSS

CITROËN C5 AIRCROSS
CITROËN C5 AIRCROSS

Opis vozila

Citroen C5 Aircross: luksuzan i svestran SUV koji kombinuje udobnost, tehnologiju i praktičnost u jednom sofisticiranom paketu. Sa svojim smelim dizajnom, prostranom unutrašnjosti i naprednim karakteristikama, C5 Aircross nudi vrhunsko iskustvo vožnje kako za moderne porodice tako i za avanturiste.

Dizajniran imajući na umu praktičnost, Citroen C5 Aircross nudi prostranu i svestranu unutrašnjost koja može da se prilagodi vašem životnom stilu.  Vrhunski materijali, ergonomska sedišta i dovoljno prostora za noge obezbeđuju opuštajuću vožnju i za vozača i za putnike.

Iskusite savršenu kombinaciju luksuza, tehnologije i praktičnosti sa Citroen C5Aircross 2024. Ovaj vrhunski SUV dizajniran je da poboljša vaše iskustvo vožnje, nudeći udobnost, udobnost i stil u jednakoj meri. Otkrijte Citroen C5 Aircross i krenite u sledeću avanturu sa samopouzdanjem i sofisticiranošću.