Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

BMW 8

BMW 8
BMW 8

Opis vozila

Revolucionarni stil, tehničko savršenstvo i jedinstveni luksuz su obeležja BMW Serije 8. Izvanredna kombinacija estetike i dinamičan dizajn sa izuzetnom preciznošću, neuporedivom udobnošću i impresivnim performansama. Budite inspirisani!

Krajem 80-ih, naslednik BMW Serije 8 (E24) iznenadio je stručnjake. Sada se kupezove BMW Serija 8. Značajno je veći, ima potpuno novi oblik karoserije i može se pohvaliti najnovijom tehnologijom. BMW Serija 8 kupe kombinuje tehnički napredak sa maksimalnom dinamikom vožnje i performansama, sa ekskluzivnošću luksuznog automobila visoke klase.

Skoro 20 godina kasnije, sadašnja generacija se zasniva na istom principu. Potpuno revidirani dizajn sa revolucionarnim stilom ispunjava najnoviju evoluciju u inženjeringu – uključujući najsnažniji motor ikada u bilo kom BMW-om serijskom vozilu. Ova precizna, neprevaziđena dinamika se može videti u pogonu, kontroli i performansama. Estetika, udobnost i snaga su u potpunosti demonstrirani u tri oblika karoserije – Coupé, Kabriolet and Gran Coupé.