Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

BMW 7

BMW 7
BMW 7

Opis vozila

Beskompromisna kombinacija sportskog duha, dinamike vožnje, luksuza i udobnosti je ono što čini BMW Seriju 7 tako jedinstvenim. Sa ovim vozilima premijum klase, BMW već decenijama brani svoju vodeću poziciju u segmentu luksuznih limuzina. Otkrijte sofisticiranu nadmoć, ekskluzivne materijale i stilski osvešćen dizajn.

BMW Serije 7 je sinonim za tehnološke inovacije u premijum segmentu, još od svog prvog modela. Postavlja standarde u udobnosti putovanja, dinamici vožnje i sigurnosti u svakoj iteraciji. Čak je i prvi BMW Serije 7 dolazio sa automatskim klima uređajem, kontrolom brzine i sistemom protiv blokiranja kočnica. Kao pravi pionir, BMW Serije 7 uvodi funkcije kao što su ksenonska svetla i navigacioni sistem kao standardne opcije. Optimizovan za performanse, opcije pogona za BMW Serije 7 ubedljive su u svakom pogledu. Na taj način, luksuzna limuzina obezbeđuje prisustvo koje ostaje upamćeno.