Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

BMW 4

BMW 4
BMW 4

Opis vozila

Jedinstvena po svom dizajnu i dinamičnosti a izuzetna po udobnosti. BMW Serije 4i karoserije u tri stila: Coupe, Cabrio i Gran Coupé.

Još od 2013. godine kada je i predstavljena, BMW serije 4 predstavlja kombinaciju jedinstvene estetike i sportske dinamičnosti. Najsavremeniji benzinski i dizelski motori sa M paketima opreme stavljaju tačku na jedinstveni koncept serije.

Prethodnik BMW serije 4 je BMW serije 3 kupe, koji se 1990-ih pojavio na tržištu kao posebna, agilnija verzija klasične sportske limuzine. 

Drugu generaciju, koja je sada duža i šira, odlikuje izražajniji, samopouzdaniji dizajn.

Sve individualne karakteristike, poput očaravajuće estetike i sportskog ugođaja, sada su još naglašenije kako bi se istakla preciznost BMW stila. BMW serija 4 stiže u tri uzbudljive verzije  - kupe,kabriolet i Gran Coupé s četvoro vrata.

Svaka generacija ove serije deli zajednički, vrhunski karakter u smislu ekskluzivnosti, enterijera najviše klase i moćnih motora.