Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

BMW 2

BMW 2
BMW 2

Opis vozila

Modeli BMW Serije 2 oduševljavaju kupce u segmentu kompaktnih automobila od2013. – ova sportska, snažna, a opet praktična vozila garantujučist užitak u vožnji koji je sinonim za BMW. Bilo u urbanom okruženju, na dugim putovanjima ili na otvorenom drumu, BMW Serije 2 ima pravi model za svaku svrhu – samouvereno, ekstrovertno i dinamično.

Beskompromisan,samouveren i izražajan: Kao naslednik BMW Serije 1 Coupe, BMW Serije2 Coupe, Cabrio i Gran Coupe nastavak su njegovog koncepta. BMW Serije 2 predstavlja moćna, kompaktna vozila – najbolja u svojojklasi. Naravno, to se takođe odnosi i na BMW Serije 2 Active Toureri BMW Serije 2 Gran Tourer, koji kombinuju sportski karakter i efikasnost sa fleksibilnošću i svestranošću, te tako donose dodatnu dozu uzbuđenja i udobnosti u svakodnevni život.