Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

Audi Q8 e-tron

Audi Q8 e-tron
Audi Q8 e-tron

Opis vozila

Audi Q8 e-tron iz 2024. otelotvoruje vrhunac električnog luksuza, neprimetno spajajući uzbudljive performanse, najsavremeniju tehnologiju i beskompromisnu ​​udobnost. Dizajniran za one koji zahtevaju najbolje u prefinjenosti i održivosti, Q8 e-tron postavlja nove standarde u segmentu premijum SUV vozila.

Audi Q8 e-tron iz 2024. ima elegantan i dinamičan dizajn koji privlači pažnju na putu. Njegova smela Singleframe® rešetka, upečatljivi LED farovi i izvajane linije karoserije stvaraju osećaj prisustva i snage. Linija krova nalik kupeu i sportske proporcije daju Q8 e-tron prepoznatljivu siluetu, dok dostupni S line paket eksterijera dodaje sportske akcente i poboljšava njegovu atletsku privlačnost.

Iskusite budućnost električnih luksuznih SUV vozila sa Audijem Q8 e-tron za 2024. Kombinujući elegantan dizajn, naprednu tehnologiju i naelektrisane performanse, Q8 e-tron nudi iskustvo vožnje koje je zaista uzbudljivo. Otkrijte Audi K8 e-tron i podignite svoje putovanje uz vrhunski SUV koji je dizajniran da nadmaši vaša očekivanja.