Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

Audi Q8

Audi Q8
Audi Q8

Opis vozila

Audi Q8 je remek-delo luksuza i performansi, koje nudi savršen balans sofisticiranosti, snage i inovacije. Dizajniran da napravi hrabru izjavu na putu i ​​pruži iskustvo vožnje bez premca, Audi Q8 postavlja nove standarde u segmentu luksuznih SUV vozila.

Audi Q8 za 2024. ima kultni i progresivan dizajn koji odiše samopouzdanjem i elegancijom. Njegova smela Singleframe® rešetka, elegantni LED farovi i izvajane linije karoserije stvaraju dinamično i zapovedno prisustvo. Linija krova nalik kupeu i mišićave proporcije daju Q8 sportsku, ali prefinjenu estetiku, dok dostupni paket eksterijera S linije dodaje sportske akcente i poboljšava njegovu atletsku privlačnost.

Doživite oličenje luksuza i performansi sa Audijem Q8 za 2024. Kombinujući legendarni dizajn, najsavremeniju tehnologiju i uzbudljive performanse, Q8 nudi iskustvo vožnje za razliku od bilo kojeg drugog. Otkrijte Audi Q8 i uzdignite svoje putovanje luksuznim SUV-om koji je dizajniran da nadmaši vaša očekivanja.