Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

Audi Q7

Audi Q7
Audi Q7

Opis vozila

Audi Q7 iz 2024. je oličenje luksuza, performansi i svestranosti, nudeći neusporedivu kombinaciju sofisticiranosti, tehnologije i mogućnosti. Dizajniran da unapredi svaki aspekt vašeg iskustva u vožnji, Audi Q7 postavlja nove standarde u premium SUV segmentu.

Audi Q7 iz 2024. može se pohvaliti upečatljivim i prepoznatljivim dizajnom koji privlači pažnju na putu. Njegova smela Singleframe® rešetka, elegantni LED farovi i izvajane linije karoserije stvaraju dinamičnu i modernu estetiku. Prostrana unutrašnjost, raznovrsni prtljažni prostor i dostupna tri reda sedišta čine Q7 savršenim za porodice i avanturiste, dok dostupan Black Optic paket dodaje sportske akcente i poboljšava njegovu dinamičnu privlačnost.

Iskusite vrhunski luksuz, performanse i svestranost sa Audijem Q7 za 2024. Bilo da putujete na posao, krećete na porodično putovanje ili istražujete nove destinacije, Q7 nudi stil, udobnost i tehnologiju koji su vam potrebni da svako putovanje učinite nezaboravnim. Otkrijte Audi Q7 i poboljšajte svoje iskustvo vožnje uz vrhunski SUV koji je dizajniran da nadmaši vaša očekivanja.