Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

Audi Q5

Audi Q5
Audi Q5

Opis vozila

Audi Q5 2024 je oličenje luksuza i avanture, nudeći savršenu fuziju sofisticiranog dizajna, napredne tehnologije i uzbudljivih performansi. Napravljen za one koji traže prefinjenost na svakom putovanju, Audi K5 postavlja nove standarde u segmentu luksuznih SUV vozila srednje veličine.

Audi Q5 za 2024. ima elegantan i dinamičan dizajn koji osvaja svojim prisustvom na putu. Njegova prepoznatljiva Singleframe® rešetka, elegantni LED farovi i izvajane linije karoserije odišu samopouzdanjem i stilom. Izbalansirane proporcije i atletski stav daju Q5 upečatljivu prisutnost, dok dostupni Black Optic paket dodaje sportske akcente i poboljšava njegovu dinamičnu privlačnost.

Iskusite savršenu kombinaciju luksuza, avanture i tehnologije sa Audijem Q5 za 2024. Bez obzira da li krećete na putovanje, putujete na posao ili istražujete prirodu, Q5 nudi stil, udobnost i performanse koje želite. Otkrijte Audi Q5 i podignite svoje iskustvo vožnje uz luksuzni SUV srednje veličine koji je dizajniran da nadmaši vaša očekivanja.