Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

Audi Q4

Audi Q4
Audi Q4

Opis vozila

Audi Q4 predstavlja vrhunac kompaktnih luksuznih SUV vozila, nudeći savršen spoj stila, performansi i napredne tehnologije. Dizajniran za pronicljive vozače koji zahtevaju najbolje u pogledu udobnosti, raznovrsnosti i inovativnosti, Audi q4 postavlja nove standarde u svom segmentu.

Audi Q4 za 2024. može se pohvaliti elegantnim i sportskim dizajnom koji privlači pažnju na putu. Njegov atletski stav, smela Singleframe® rešetka i upečatljivi LED farovi stvaraju dinamičnu i modernu estetiku. Kompaktne dimenzije i okretne proporcije čine ga savršenim za navigaciju u urbanim sredinama, dok dostupni S line paket eksterijera dodaje sportske akcente i poboljšava njegovo dinamično prisustvo.

Iskusite vrhunske kompaktne luksuzne SUV vozila sa Audijem Q4 za 2024. Bez obzira da li se krećete gradskim ulicama, krećete na vikend ili jednostavno uživate u uzbuđenju otvorenog puta, Q4 nudi stil, udobnost i performanse koje želite. Otkrijte Audi Q4 i podignite svoje iskustvo vožnje uz kompaktni SUV koji je dizajniran da nadmaši vaša očekivanja.