Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

Audi Q3

Audi Q3
Audi Q3

Opis vozila

Audi Q3 je kompaktni luksuzni SUV koji redefiniše svestranost, sofisticiranost i performanse u svom segmentu. Dizajniran da ispuni zahteve modernog urbanog života i avanturističkog istraživanja, Audi Q3 nudi savršen balans stila, funkcionalnosti i napredne tehnologije.

Audi Q3 2024 ima upečatljiv i dinamičan dizajn koji privlači pažnju na putu. Njegova smela Singleframe® rešetka, elegantni LED farovi i izvajane linije karoserije stvaraju sportsku i modernu estetiku. Kompaktne dimenzije i atletske proporcije čine ga savršenim za agilnu navigaciju gradskim ulicama, dok dostupni S line paket eksterijera dodaje sportske akcente i poboljšava njegovo dinamično prisustvo.

Iskusite savršenu kombinaciju luksuza, svestranosti i performansi sa Audijem Q3 za 2024. Bilo da se krećete gradskim ulicama, upuštate se u avanturu vikendom ili jednostavno uživate u noćnom izlasku u grad, Q3 nudi stil, udobnost i tehnologiju koji su vam potrebni da svako putovanje učinite nezaboravnim. Otkrijte Audi Q3 i podignite svoje iskustvo vožnje uz kompaktni SUV koji je dizajniran da nadmaši vaša očekivanja.