Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

Audi A4

Audi A4
Audi A4

Opis vozila

Audi A4: vrhunska kompaktna izvršna limuzina koja spaja sofisticirani dizajn, naprednu tehnologiju i dinamičke performanse. Dizajniran za one koji zahtevaju luksuz i praktičnost, Audi A4 nudi izuzetno iskustvo vožnje sa prefinjenošću i karakteristikama koje se očekuju od vozila vrhunskog nivoa.

Audi A4 ima elegantan i moderan dizajn koji odiše klasom i sofisticiranošću. Njegova smela Singleframe® rešetka, oštri LED farovi i uglađene linije karoserije stvaraju upečatljivu prisutnost na putu. Aerodinamičan profil i precizno izvajane konture poboljšavaju njegov dinamičan izgled, dok dostupni paket S linija dodaje sportske akcente za još atletskiji izgled.

Iskusite vrhunski spoj luksuza, tehnologije i performansi sa Audijem A4 za 2024. Bez obzira da li se krećete svojim svakodnevnim putovanjem na posao, obavljate zadatke ili idete na vikend, A4 pruža udobnost, sofisticiranost i dinamično iskustvo vožnje koje želite. Otkrijte Audi A4 i podignite svoje iskustvo vožnje uz kompaktnu limuzinu napravljenu da impresionira na svakom koraku.